Pumps


PUMPS BIJ SACHA

Vrouwelijk, sexy en een tikkeltje uitdagend: pumps! Of je nu kiest voor een chique gala, diner of casual feestje, pumps zijn onmisbaar in je schoenencollectie. Kies voor een mooi klassiek paar, gesloten pumps of hakken met een andere twist, namelijk peeptoe pumps.

ELEGANT & VROUWELIJK

Als je aan mannen vraagt op welke schoenen ze vrouwen het meest sexy en vrouwelijk vinden, dan zeggen zij ongetwijfeld pumps. En wij snappen heel goed waarom. Een vrouw op hoge hakken benadrukt haar benen en billen. Elegante hakken geven iedere outfit nét dat beetje extra. Een touch of glam, we love it.

Pumps

De pump komt elk jaar terug, pumps zijn dan ook tijdloos en nog steeds erg populair. Zowel bij de jongere dames als de oudere dames. Met een pump zet je een elegante en stijlvol beeld neer. Combineer de pump met een mantelpak, kostuum, jurkje of gewoon met een fijne jeans. De pump kan bij elk kledingstuk.
Nadeel is dat de pump niet altijd lekker zit. Je hebt een vernauwde teen waardoor je er net precies in past. Als je aan de voorkant teveel ruimte hebt dan is de pump te groot en schiet je eruit. Het voelt dus net of je een schoen koopt die te klein is. Een pump zit dus niet erg lekker, maar ze zijn zo leuk! 
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo


Maak een keuze:

Bestellen