Laarzen


Trendy dames laarzen

Onmisbaar in onze garderobe is een paar heerlijk lopende laarzen. Of je nu een rok, jurk of broek draagt een laars past altijd. Van halfhoge laarzen tot overknee laarzen, bekijk ons assortiment naar de vele mogelijkheden.

Halfhoge / klassieke laarzen
De halfhoge laars is een klassieke laars. Deze laars komt tot onder de knie. Kijk bij een laars goed naar de juiste hakhoogte. Een paar klassieke laarzen is onmisbaar in de garderobe. Met of zonder hak, in een toffe print of effen kleur.

Overknee laarzen
Overknee laarzen zijn al verscheidene jaren helemaal trending. Ben jij een trendsetter dan moet je wel een paar overknee laarzen in je kast hebben liggen. Omdat de laars tot over de knie komt, vinden veelal deze laars erg sexy. Dat klopt ook wel een beetje, want doordat je de laars over de knie draagt kun je het rokje korter dragen. Een leuke combinatie is een overknee laars met een a-line skirt of jurkje voor een sexy maar wel fashionable look.
De overknee laarzen zijn wel lekker warm bij de koudere dagen. Je kunt er ook een oversized trui mee combineren met een dikke panty en dan de trui tot ongeveer knie hoogte laten komen.
 
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo


Maak een keuze:

Bestellen