Zelf doen

Zelf doen

> Gegevens wijzigen
- Emailadres / inloggegevens wijzigen
Door in te loggen met jouw account, kom je direct op de pagina waarop je al jouw gegevens terug kunt vinden die je bij ons hebt doorgegeven. Wil je een naamswijziging doorgeven, dan kun je dit aanpassen onder het kopje persoonlijke gegevens. Onder je email adres staat de button wijzig wachtwoord.
- Adreswijziging doorgeven
Door in te loggen met jouw account kom je direct op de pagina waarop je al jouw gegevens terug kunt vinden die je bij ons hebt doorgegeven. Wil je een adreswijziging doorgeven, dan kun je dit aanpassen onder het kopje standaard factuur adres. Onderaan naast je telefoonnummer staat de button wijzig wachtwoord.
 
> Nieuwsbrief
Na het inloggen in de webshop van sazoo.nl heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Door in 'mijn account' te klikken en vervolgens op 'profiel' kun je jouw voorkeursinstellingen wijzigen. Wij houden je graag op de hoogte van de leukste acties, de nieuwste musthaves, de hipste kleding en de meest trendy sieraden en accessoires.
 
> Klacht melden
Iedere dag doen wij ons best om onze service te verbeteren. Hierbij is jouw hulp dan ook altijd welkom. Als je een klacht hebt, willen we altijd zo snel mogelijk zoeken naar een passende oplossing. Helaas kan het voorkomen dat een item niet in orde blijkt te zijn, of dat jouw levering langer dan normaal duurt. 
Door een bericht te sturen via info@sazoo.nl met de vermelding van jouw klacht, wordt er zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht. Onze klantenservice zal per geval beoordelen wat de beste oplossing is.
LET OP: Vergeet niet jouw ordernummer te vermelden in jouw bericht.

> Uitverkochte artikelen
Is jouw favoriete item uitverkocht? Of is momenteel de maat niet op voorraad? Wij houden je graag op de hoogte wanneer dit item weer binnenkomt. Je kunt het product op de wishlist plaatsen (deze vind je in de productpagina). Je mag natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met de vraag wanneer het product weer binnenkomt info@sazoo.nl. Mocht een product onverhoopt uitverkocht zijn, dan nemen wij per mail contact met je op voor een andere keuze of eventueel annulering van de order en wordt het betaalde bedrag netjes teruggestort.
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo