Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

Ruilen
Wil je jouw supertrend ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@sazoo.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je het product (op eigen kosten) terug sturen naar ons adres:  

Sazoo
Ovv Ruiling
Harry Coppenstraat 5
5241 BE Rosmalen

LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.
LET OP: Vergeet het retourformulier niet bij je retour te voegen.

Nadat je jouw ruiling hebt aangemeld kun je de goede maat bestellen


Retourneren
Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Meld je retour binnen 14 dagen aan door een mail te sturen naar info@sazoo.nl en meld hierbij dat u een retour wilt aanvragen. U ontvangt van ons een herroepingsformulier. 
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@sazoo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.  

Creditering
Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een bericht per mail. Je kunt dan het geld binnen 14 dagen op je rekening verwachten. Als je voor achteraf betalen gekozen hebt, zullen wij het proces stopzetten (als je alles terug hebt gestuurd) of het bedrag aanpassen (als je een gedeelte hebt geretourneerd).

- Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
- De kosten van retourzending zijn voor de afzender
- Als wij jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 14 dagen het geld terug storten op je rekening.

 
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo