Betalen

Betalen
Bij Sazoo kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:
 
- Ideal (Nederland)
- Billink (Nederland)
- Bankoverboeking (Nederland) en Sepa-overboeking (Buitenland)
- Mr. Cash (Buitenland)

Heb je een cadeaubon van Sazoo, deze kun je inwisselen bij de kortingscode in het winkelwagentje.

iDeal
Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij Sazoo via onze beveiligde payment server Pay.nl.

Billink
Als je in Nederland woont kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen. De betaling moet binnen veertien dagen na orderdatum bij Billink binnen zijn. Je krijgt automatisch een email met hier een link om de betaling te voldoen. De eerste betaling geschiedt wel op basis van vooruitbetaling. De volgende betaling kan dan op basis van digitale factuur. Het minimale orderbedrag bedraagt 5 euro en het maximale orderbedrag bedraagt 500 euro.

Billink voert voor www.sazoo.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Billink via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.sazoo.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €500. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Billink een gegevenscontrole uit. Billink hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Bankoverboeking en Sepa-bankoverboeking
Zowel Nederlandse als buitenlandse klanten kunnen betalen middels een (sepa-)bankoverboeking. Wij verzoeken je dan wel een betaalbewijs/printscreen van de uitgevoerde betaling te mailen naar info@sazoo.nl met in het onderwerp uw ordernummer vermeld. Dit zodat wij alsnog met de grootste spoed jouw bestelling gereed kunnen maken. Zonder betaalbewijs loopt uw bestelling enkele dagen vertraging op.

Mr. Cash
Voor Belgische klanten is er de mogelijkheid om gebruik te maken van Mr. Cash. Dit is de online betaalmogelijkheid, vergelijkbaar met Ideal. U kunt online via uw bank de betaling verrichten. Volg de stappen met uitleg om de betaling te verrichten.
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo