Dames jeans / spijkerbroeken


Jeans / spijkerbroeken voor dames
Wie heeft er geen in de kast hangen. De jeans is niet meer weg te denken uit onze garderobe en onmisbaar. Voorheen de stugge spijkerstof, tegenwoordig nauw aansluitend en met meer stretch voor een beter draagcomfort. Waar de jeans vroeger te casual was en per definitie niet in het weekend gedragen mocht worden, kan de spijkerbroek tegenwoordig zelfs aan naar een feest of begrafenis.
De jeans is dus een zeer gewaardeerd en getollereerd kledingstuk.

Jeans zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en modellen. Met scheuren en beschadigingen. Vroeger gooide je ze weg en tegenwoordig knip je er nog een scheur extra bij. De dames spijkerbroeken kunnen slim-fit zijn; lekker aansluitend aan je lichaam. Of boot-cut dat is gewoon met een rechte pijp. Maar ook de flared jeans zijn weer terug van weggeweest. Niet de extreme flowerpower van een paar jaar geleden. Maar wel een wijd uitlopende pijp. 
Ook qua kleur zie je veel verschil bij de dames jeans. Donkerblauw, lichtblauw of met een vale wassing. Hier en daar een glittersteentje of stud. 
Ook qua taille heb je veel keuze. Een lage broek, die als je bukt net de bilnaad laat zien als je pech hebt. Een hoge broek tot in de taille of een normale rond of op de heupen.


 
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo


Maak een keuze:

Bestellen
Maak een keuze:

Bestellen
Maak een keuze:

Bestellen
Maak een keuze:

Bestellen
Maak een keuze:

Bestellen
Maak een keuze:

Bestellen