« terug naar het overzicht

Voorjaarstrends kleding 2017

21-02-2017
Kledingtrends damesmode voorjaar 2017
Joehoe is dat even fijn! Alles kan en mag dit voorjaar!
Lekker makkelijk denk je dan toch? Enerzijds wel, maar anderzijds natuurlijk veel meer keuze. Hoe meer keuze des te moeilijker vaak.... Maar een voordeel dan wel weer, je hoort er altijd bij. Wat wij van Sazoo veel belangrijker vinden, is dat je draagt waar jij je goed bij voelt en dat je lekker in je vel zit. Dit neemt niet weg dat veel vrouwen zichzelf wegcijferen en hun kleding al jaren in de kast hebben hangen. Op kleding, je uiterlijk maar vooral je welbevinden moet je eigenlijk niet bezuinigen. Heb je een leuk jurkje gezien met een wat duurder prijskaartje, maar staat hij je helemaal te gek -> combineer dan met wat goedkopere bijoux...
Lees voor de volledigheid nog even onze blogpost over de trendkleuren van het voorjaar van 2017. 
Kenmerken voor dit voorjaar zijn:
✿ accent op de taille
✿ meer bloot
✿ blote buik
✿ diepe v-halzen
✿ veel: strepen, stof, kleur en bloemen
 
WIT IS DE KLEUR VAN SS17, VOORJAAR 2017
Wit is de kleur van dit voorjaar, kenmerkend voor 'gevoel, een schone lei, maagdelijkheid, reinheid, breekbaarheid en vrede'. Wit is vaak een leidende kleur. Drapeer je jurk of draag een wit overhemd en laat dit draperen over je rok/blouse. Extra spannend, neem een doorschijnend overhemd en draag er een bustier top / bandeau onder. Wit kun je zowel casual als sjiek dragen.

ZET DE BLOEMETJES MAAR EENS FLINK BUITEN
Bloemetje ga je overal tegen komen. Bloemenmotieven en bloemenprints zijn niet meer weg te denken dit voorjaar. Je hebt beslist geen tijd om een muurbloempje te zijn deze lente.

VERTICALE STREPEN
Zowaar het afgelopen jaar nog horizontale strepen waren. Zijn het deze lente verticale strepen. Komt dat even mooi uit, want in ons blog over je slank kleding heb je alles kunnen lezen over verticale strepen.

ROKKEN
Rokken kom je in alle vormen en maten tegen dit voorjaar. Ze zijn wel wat wijder of lopen wat wijder uit. De lengte maakt daarentegen niet uit. Of je nu een  mini-rok draagt of een maxi-rok. Elke rok is geschikt dit voorjaar.

MEER BLOOT
Tsja, meer bloot. Meer bloot in de zin van bustiers, bandeau-tops met daarover een transaparante top of iets dergelijks is ook al meer bloot. Een bustier met een hogere taille rok / broek is ook al meer bloot. Meer kant is ook al meer bloot. Een diepe V-hals is ook meer bloot. Je kunt hier zelf meer invulling aangeven. Blote buiken, lage broeken zijn in elk geval toegestaan. Dus 'show your body'.

GRAFISCHE PRINTS / DESIGNS
Ondanks dat alles kan en mag, zijn ook de grafische prints en designs niet weg te denken van de catwalk. Kleurrijk, druk, speels en sierlijk. Met een all-over grafische print op je kledingstuk ben je net een wandelend schilderij. Walking art, wie heeft dat niet al eens willen zijn?
                   
Wit draperen, bloemetjes en een mooie v-hals.      

Meer bloot....


Enkele shopping tips uit onze collectie:
   
Loose tanktop Urban Classics                     Sport-top en sportbroek Sixth June
   

Witte midi jurk van Q2
      
Bloemen short 
                                             


Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo