Kleuren trend

Cherry Tomato

CHERRY TOMATO

PANTONE 17-1563 - Cherry Tomato: 'Een stormachtig oranjerood dat warmte en energie uitstraalt' aldus Pantone. Veeleisende aandacht, deze moedige, nooit te negeren schaduw is visceraal levend. 

Blooming Dahlia

Eén van de frisse kleuren van het voorjaar 2018, is de kleur: Blooming Dahlia.
Blooming Dahlia: Met zijn schijnbaar suggestieve geur, wenkt de subtiel verleidelijke Blooming Dahlia ons met zijn ingetogen aantrekkingskracht.

Kleurentrends voorjaar 2018

De voorjaarskleuren voor 2018 zijn weer bekend. Pantone heeft voor het voorjaar 2018 een pallet met 12 kleuren neergezet. Frisse, vrolijke kleuren. Laat je inspireren.

Pantone Herfstkleuren

Pantone heeft het kleurenpallet voor de herfst 2017 gelanceerd. Dynamische, taaie kleuren worden afgewisseld met troostende en omhullende kleuren. De kleuren uit het kleurenpallet waren terug te zien tijdens de Fashion Week in New York.
Deze informatie wordt dan gebruikt om het PANTONE Fashion Color Report te creëren waar we de top 10 kleuren voor mannen en vrouwen voor het komende seizoen markeren.

De nieuwe fashionkleuren van 2017

De nieuwe fashionkleuren voor 2017 zijn bekend
Pantone Fashion Color Report heeft de fashionkleuren voor 2017 gepubliceerd

Een mengsel van vitaliteit, ontspanning en de 'Great Outdoors'.
Heldere frisse kleuren met een gevoel van aardsheid en natuur. In combinatie met de New York Fashion Week heeft PANTONE Fashion Color verslag gedaan met een overzicht van kleuren gebruikt door de modeontwerpers voor 2017. 
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo