« terug naar het overzicht

Herfst in aantocht

6-10-2017
De herfst is weer in aantocht. Wat hebben we allemaal kunnen ervaren deze week. Wat een wind. In het noorden vlogen mensen bijna van hun fiets, laten we het dan nog maar niet hebben over de kustprovincies. Tijd weer om de zomerkleding op te ruimen en de warme truien, vesten en longsleeves weer uit de kast te halen. Eveneens tijd om weer eens kritisch naar onze garderobe te kijken. Zijn we nog steeds dezelfde vrouw als vorig jaar...
 
Zorg goed voor jezelf! Time to change...
Soms kijk je in je garderobe en denk je bij jezelf, heb ik dit echt gedragen vorig jaar? Dan is het nodig tijd voor verandering. Financieel helpt dit niet altijd mee, maar... goed in je vel zitten is net zo belangrijk of misschien nog wel belangrijker. Het is daarom de kunst om met weinig middelen mooie outfits neer te kunnen zetten. Daarom hebben we bij Sazoo ook gekozen voor een collectie die je met elkaar kunt matchen. Van wat duurdere merken tot wat goedkopere merken, maar stijlen en kleuren die goed met elkaar gecombineerd kunnen worden en elkaar kracht bij zetten.
Wij zijn dan ook van mening dat je als vrouw goed voor jezelf moet zorgen. Zorg je goed voor jezelf dan heeft je omgeving daar ook zijn voordelen bij. DUS! Leegmaken die kast, opruimen en nieuwe kleding scoren is ons advies. 
Tijd voor longsleeves en vesten
De koude dagen zijn onderweg. Grote temperatuurschommelingen vragen dan ook om een gevarieerde garderobe. Deze garderobe dient op zijn minst voorzien te zijn van enkele flexible longsleeves en prettige vesten of ponchos. Een poncho draag je makkelijk over een longsleeve of blouse. Hierdoor hoef je niet direct al een jas aan. Maar de poncho kan ook over de jas. Erg functioneel dus.
Longsleeves zijn tops met lange mouwen, deze mogen zeker niet ontbreken aan je garderobe. 's Morgens en 's avonds is het vaak koud, dan is een vest onmisbaar. Maar 's middags als het zonnetje nog doorkomt dan is het vaak weer te warm voor een vest. Soms zelfs voor lange mouwen. Ook hier blijkt dat het vest onmisbaar is in je garderobe. Sazoo is kritisch op zoek gegaan naar longsleeves en vesten. Zo zijn er dikke en dunne vesten. Vesten van gebreide stof of van sweat stof. Verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. 
 
Trendkleuren najaar 2017
Wellicht heb je onze blog gelezen over de najaars trendkleuren? Dit is dan misschien alsnog wel handig om te lezen. Trendkleuren voor het najaar zijn onder andere donkergroen, ook wel Gucci Groen genoemd, donkerrood (bordeaux) en mosterd / oker geel. Deze kleuren zijn niet meer weg te denken uit de huidige fashion branche.
Trends opvolgen hoeft niet duur te zijn. In onze shop hebben we namelijk items geselecteerd van wat duurdere merken maar zeker ook trendy items die voor elke portemonnee betaalbaar zijn.
Modetrend
Naast verschillende kleurentrends is er ook een nieuwe trend bijgekomen voor dit najaar. De blouse is terug van weg geweest en niet zomaar. De blouse is er nu in verschillende soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een long blouse die valt over de knie. Een blouse top met een kwart knoopjes. Of een blouse tuniek die lijkt op een jurk maar eveneens lijkt op een blouse. Ook hier weer verschillende kleuren en stijlen met elkaar te combineren en voor elk budget een passende blouse.


Neem gerust eens een kijkje bij onze longsleeves, truienblousen en vesten.

Enkele betaalbare modetrends geselecteerd


Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo