« terug naar het overzicht

Green Thursday

20-11-2017
Green Thursday is op donderdag 23 november 2017
Een initiatief van Afterpay (achteraf betalen). Vrijdag 24 november is het namelijk Black Friday. Om een dag extra te profiteren en al eerder te kunnen profiteren heeft Afterpay deze dag in het leven geroepen. Sazoo is altijd dol op feestjes en kortingen en daarom doen wij gezellig mee met dit evenement.

De hele dag vanaf 0.00 uur kun je profiteren van maar liefst 30% korting op onze gehele collectie. Je moet niet vergeten de bestelling online te plaatsen en de kortingscode: GREENTHURSDAY in te wisselen in je winkelwagentje. That's it.

Het fijne van Afterpay is dat je makkelijk en veilig achteraf kunt betalen. Zo kun je op je gemak je aankoop bekijken en passen. Ben je tevreden dan betaal je via Afterpay (en aan Afterpay) je bestelling.
Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht in je app of per e-mail. Deze kan je direct via de app/de betaalknop in de e-mail of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. Handig toch?

Bekijk hier donderdag de speciale Green Thursday pagina van Afterpay.
Maar vergeet natuurlijk vooral niet je kortingscode in te wisselen bij Sazoo en shop alvast je party-outfit voor de feestdagen of je nieuwe wintercollectie in onze webshop.
 


Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo