« terug naar het overzicht

Glamorous Fashion

6-10-2017
Glamorous is meer dan een glamoreus merk. Prachtige designs, mooie kwaliteit en fijne stoffen maken dit merk tot een paradepaardje. Dit merk valt onder het middensegment van de Nederlandse damesmode. Maar met recht een topper te noemen in onze collectie. Vrouwelijk, stijlvol, glamoreus en een tikkeltje zakelijk. 

Alhoewel Glamorous Fashion zichzelf weg zet als een Glitter & Glamour merk, zijn wij van mening dat dit merk in elke garderobe en bij elke vrouw passend is in de garderobe. Het merk is verkrijgbaar in de maten XS t/m XL en heeft een mooie pasvorm. De producten voorzien van stretch zijn van dikke stevige stof waardoor deze ook een deels corrigerende functie heeft. Sazoo heeft dit merk dan ook geselecteerd voor de vrouw die midden in de maatschappij staat. Het merk heeft betaalbare en wat duurdere items, maar elk op zijn / haar beurt een pareltje met een mooie subtiele afwerking en een glamoreus randje. 

In onze collectie vindt je onder andere broeken, rokken, blousen, tops en vesten van Glamorous Fashion. Allen op elkaar afgestemd en met elkaar te combineren. Zo shop je een gehele Glamorous outfit!

Hier wordt je echt blij van!


Voor meer Glamorous bekijk onze merkenpagina


Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo