Feestdagen

Moederdag

Moederdag

Zondag 13 mei 2018 is het weer Moederdag in Nederland. Moederdag wordt in Nederland gevierd op de tweede zondag in mei. Tijdens Moederdag staat het verwennen van de moeder centraal.

Green Thursday

Green Thursday is op donderdag 23 november 2017
Een initiatief van Afterpay (achteraf betalen). Vrijdag 24 november is het namelijk Black Friday. Om een dag extra te profiteren en al eerder te kunnen profiteren heeft Afterpay deze dag in het leven geroepen. Sazoo is altijd dol op feestjes en kortingen en daarom doen wij gezellig mee met dit evenement.
 

10 weken voor kerst

Nog 10 weken voor de feestdagen aanbreken. Voor velen onder ons een stressvolle periode. Plannen maken, kleding kopen, boodschappen doen en vooral niet te vergeten veel dagen socializen en weinig tijd voor jezelf.
Hebben we het al niet druk genoeg in deze maatschappij? De aankomen tien weken krijg je in onze blogs tips richting de feestdagen.

10 weken voor kerst

Nog 10 weken voor de feestdagen aanbreken. Tijd om je alvast te gaan voorbereiden. Maak je altijd een planning of beslis je altijd op het laatste moment wat je gaat doen? Ben je een late beslisser dan denk je er natuurlijk pas op het laatste moment over na, wat je gaat dragen en gaat kopen. Voor de vroege vogels en gestructureerd / planmatige mensen onder ons, vast wat inspiratie tips ter voorbereiding op de feestdagen. Van kerst cadeau tot kerst outfit en party-outfit lees je in dit blog.
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo