« terug naar het overzicht

De nieuwe fashionkleuren van 2017

1-12-2016
De nieuwe fashionkleuren voor 2017 zijn bekend
Pantone Fashion Color Report heeft de fashionkleuren voor 2017 gepubliceerd

Pantone kleuren 2017
Een mengsel van vitaliteit, ontspanning en de 'Great Outdoors'.
Heldere frisse kleuren met een gevoel van aardsheid en natuur. In combinatie met de New York Fashion Week heeft PANTONE Fashion Color verslag gedaan met een overzicht van kleuren gebruikt door de modeontwerpers voor 2017. Van de warmte van de zonnige dagen met PANTONE 13-0755 Primrose Yellow tot aan het verkwikkende gevoel van de frisse berglucht met PANTONE 18 -0107 Kale en het verlangen om te ontspannen aan ongerepte wateren met PANTONE 14-4620 Island Paradise.
De top kleuren voor het voorjaar van 2017 de mode zijn:

Niagara
Comfortabel en betrouwbaar, Niagara wordt door PANTONE Fashion Color aangeven als de meest voorkomende kleur voor de lente 2017. Niagara is een klassieke denim-achtige blauw die spreekt tot ons verlangen naar gemak en ontspanning.

PANTONE 13-0755 Primrose Yellow
Daarentegen schittert Primrose Yellow met warmte en vitaliteit. Nodigt ons uit in zijn onmiddellijke warmte, deze blije gele tint neemt ons mee naar een bestemming en wordt gekenmerkt door enthousiasme, goede moed en zonnige dagen.

Pimrose Yellow Geel

PANTONE 19-4045 Lapis Blue
Nog meer energie wordt overgebracht door Lapis Blue. Sterk en zelfverzekerd, wordt deze intense blauwe tint doordrenkt met een innerlijke uitstraling.

Lapis blue

PANTONE 17-1462 Flame
Een rood-gebaseerde oranje, Flame, is gezellig en liefdevol. Flamboyant en levendig, deze prachtige kleur voegt warmte toe aan het voorjaar 2017 palet.

flame

PANTONE 14-4620 Island Paradise
Island Paradise is een verfrissende aqua die oproept tot een verandering van omgeving. Island Paradise is tekenend voor tropische instellingen en onze wens om te ontspannen.

island paradise 

PANTONE 13-1404 Pale Dogwood
Voortzetting van de rustige sfeer, Pale Dogwood is een rustige en vredige roze tint die een aura van onschuld en zuiverheid voortbrengt. De onopvallende Pale Dogwood is een subtiele roze.

Lichtroze / Pale Dogwood

PANTONE 15-0343 Greenery
Het voortbrengen van een verfrissende kijk, Greenery is een pittig geel-groen, dat spreekt tot onze behoefte om te verkennen, experimenteren en opnieuw uit te vinden. Illustratief voor bloeiende gebladerte en om nieuw leven inblazen.

Greenery

PANTONE 17-2034 Pink Yarrow
Tropische en feestelijke, Roze Duizendblad is een grillige, niet te negeren tint die verleidt en kwelt. Aandacht krijgen en onstuimig, de levendige Pink Yarrow is een boeiende en stimulerende kleur die geesten lift.

pink yarrow

PANTONE 18-0107 Kale
Suggestie van het buitenleven en een gezonde levensstijl, Kale is een loof gebaseerde groen dat doet denken aan onze wens om verbinding te maken met de natuur, vergelijkbaar met de meer levendige Greenery. En, net zoals we zien in de natuur, dit weelderige en vruchtbare natuurlijke groen biedt een perfecte aanvulling op de achtergrond van de meer levendige kleuren in het palet.

Kale

PANTONE 14-1315 Hazelnut
In afronding van de lente 2017 kleuren is hazelnoot, een belangrijke neutraal voor de lente. Deze schaduw brengt een natuurlijke aardsheid. Pretentieloos en met een inherente warmte, hazelnoot is een overgangskleur die moeiteloos verbindt met de seizoenen.

Hazelnut

 
Wat een heldere en levendige kleuren. Je krijgt er spontaan energie van.
 


Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo