« terug naar het overzicht

Cherry Tomato

13-01-2018
CHERRY TOMATO

PANTONE 17-1563 - Cherry Tomato: 'Een stormachtig oranjerood dat warmte en energie uitstraalt' aldus Pantone. Veeleisende aandacht, deze moedige, nooit te negeren schaduw is visceraal levend. De warme uitstraling kan niet over het hoofd worden gezien, het is ongebruikelijk en expressief. De kleding in deze tint is voor heldere en zelfverzekerde personen.

Cherry Tomato past perfect bij de zwart, wit, goud en modieuze klassieke schaduw van kokosmelk.

Deze kleur rood neigt naar het oranje en is daarom ook goed te combineren met geel of geeltinten. Tomatenrood is een vrij felle kleur rood.

Uitgelichte producten van Sazoo:

Klik op de foto om de producten van sazoo.nl te bekijken

Sazoo op instagram:
 
 
PANTONE 17-1563 - Cherry Tomato: 'Een stormachtig oranjerood dat warmte en energie uitstraalt' aldus Pantone. Veeleisende aandacht, deze moedige, nooit te negeren schaduw is visceraal levend. De warme uitstraling kan niet over het hoofd worden gezien, het is ongebruikelijk en expressief. De kleding in deze tint is voor heldere en zelfverzekerde personen. Deze stoere bomber is nu in de sale, je shopt hem hier: https://www.sazoo.nl/sitxh-june-rood-bomberjack-van-sixth-june-rood-849/ #kerkdriel #fashionandtrendsnl #onlineshop #cherrytomato #pantone #pantone2018 #red #jacket #bomber #sixthjune #sale
Een bericht gedeeld door sazoo.nl Kerkdriel (@fashionandtrendsnl) op 18 Jan 2018 om 10:49 (PST)


Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo