« terug naar het overzicht

Bruiloft in aantocht?

15-05-2017
Bruiloften zijn er tegenwoordig in verschillende vormen en maten. Vaak weet je al wel aan de smaak en de persoon die gaat trouwen wat zij van je verwachten en hoe de omgeving gekleed gaat. 
Probeer je hieraan aan te passen, maar blijf vooral je zelf en draag wat jij lekker vindt zitten. Zo'n dag duurt meestal namelijk erg lang als je daggast bent. En niet te vergeten, deze kleding die je speciaal koopt draag je niet dagelijks...

Is er een dresscode?
Als er een dresscode is dan wil je hier natuurlijk zoveel mogelijk in mee gaan. Maar hoever moet je hier dan in mee gaan. Wanneer is gala nu eenmaal gala en wanneer is black-tie nu eenmaal black-tie. Wit spreekt natuurlijk voor zich en zwart uiteraard ook. Maar moet je bij gala ook echt in een heel dure gala jurk komen of kan een mooi jurkje met kanten afwerking ook volstaan in midi bodycon model. 

Daggast of avondgast?
Ben je daggast, dan voel je je vaak al vereerd om naar een bruiloft te komen. Het ligt er dan ook nog aan wat voor band je met het bruidspaar hebt. Ben je nabije familie zoals een zus of schoonzus, moeder of schoonmoeder of ben je juist een van de beste vriendinnen. Dan wil je er natuurlijk op je opperbest uitzien. 
Met een mooi kledingstuk en eenvoudige sieraden kom je al een heel eind. Je mooi kleden voor een bruiloft hoeft dus niet duur te zijn. Vaak komt er nog een vrijgezellenfeest bij en het cadeau en dan wil je eigenlijk ook nog in het nieuw. Maar meestal ben je niet alleen, heb je een partner of nog kinderen, tsja dat wordt een duur grapje voor je portemonnee.

Betaalbare luxe
Bij Sazoo vindt je een betaalbare collectie aan wedding items zodat ook jij mooi voor de dag kunt komen. Je voelt je sjiek, elegant, sexy en waardevol! Wat wil je nog meer, je happy voelen natuurlijk op de dag dat je zus, broer, vriend of vriendin gaat trouwen. Bekijk de collectie met betaalbare items, met een luxe uitstraling perfect geschikt voor de trouwerij in aantocht. Met een eenvoudig jurk(je) en een blazer kom je al een heel eind. Ben je geen jurken-mens, draag dan een comfortabele maar sjieke jumpsuit met een paar mooie pumps of wedge heels en een clutch. Mooie sieraden, haartjes mooi en je staat er stralend bij.


Enkele geschikte wedding items die je bij sazoo.nl kunt shoppen:
    
   
    
   


Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo