« terug naar het overzicht

10 weken voor kerst

17-10-2017
Nog 10 weken tot de Kerst
 
Stress, drukte, gezelligheid en veel eten en drinken is vaak het antwoord dat je krijgt van mensen als je het over de Kerst hebt. Waarom is de kerst eigenlijk zo'n happening. Waarom kun je niet gewoon doen waar je zin in hebt. 
Dat kan natuurlijk wel, maar mensen proberen zich toch aan te passen in deze periode aan anderen. Rekening houden met en deels eigen plannen maken, lijkt ons de beste oplossing. Een beetje tijd voor jezelf en een beetje tijd voor anderen, brengt de feestdagen in evenwicht. 
 
Voorbereiden of afwachten?
Ben jij meer van afwachten of van voorbereiden en plannen maken? Voor beiden valt wat te zeggen. 
Als je gaat plannen, probeer dan ook een gaatje te vinden voor jezelf / je eigen gezin. Je zult zien dat je dan wat uitgeruster de feestdagen in gaat en misschien er ook wel van kunt genieten zonder al teveel beladenheid. 
Ben je meer van het afwachten. Handig af en toe, maar je kunt hierdoor wel overvraagd worden door mensen die al wel van alles gepland hebben en loopt hiermee het risico dat anderen voor je gaan plannen.
Misschien ben je wel in de gelegenheid om lekker op vakantie te gaan met de feestdagen. Niks zo lekker op wintersport te gaan of naar de winterzon.

Kortom een korte tip; blijf baas over je eigen agenda.

                                       
                                                                      Bron: Pinterest

 
Christmas checklist
Ben je van de voorbereidingen? Maak dan vast een checklist met wat je wanneer wilt gaan doen, met wie en of je nog moet gaan inkopen.
Meer hierover in ons volgend blog.

 


Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo