Vriendinnenavond

Plan een vriendinnenavond bij Sazoo Rosmalen met jouw beste vriendinnen en scoor de leukste fashion items

Heb jij geen tijd om te shoppen omdat je moet werken, voor je kids moet zorgen en het huishouden nog moet doen? Zou je jouw vriendinnen graag eens wat vaker willen zien? En ben je helemaal weg van onze collectie? Dan is de VRIENDINNENAVOND vast iets voor jou.

Hoe kun je een vriendinnenavond boeken?

Je neemt contact op met Sazoo Rosmalen telefonisch (085-0410001) of per mail (info@sazoo.nl). Je informeert naar mogelijke data voor de vriendinnenavond en jullie plannen samen een datum. Dan ga je jouw vriendinnen, collega's, zus, schoonzus, moeder, schoonmoeder contacten of zij het leuk vinden om met jou een avond uit te gaan. 

Hoe gaat een vriendinnenavond bij Sazoo Rosmalen in zijn werk?

Jullie worden ontvangen met een glaasje bubbels. Er is gelegenheid om onze nieuwe collecties te bekijken, voelen, te passen en te kopen. Heb je vragen over een bepaald kledingstuk dan kun je dit bespreken met de styliste. Uiteraard kan er die avond geshopt worden. Verder zorgen wij uiteraard voor wat lekkers!


Presentje voor de gastvrouw

Omdat jij die avond hebt georganiseerd hebben we natuurlijk een leuke attentie voor jou.

De vriendinnenavond kost je helemaal niets. We vragen je alleen om met minimaal 10 dames te komen.

Kun je niet wachten om een vriendinnenavond bij Sazoo Rosmalen te boeken? Neem dan snel contact met ons op. Omdat wij veel aanvragen krijgen kan het zijn dat een datum wat verder in de toekomst ligt.

Hieronder een korte introductiefilm

 
Vragen? Neem contact met ons op via mail info@sazoo.nl of via telefoon 085-0410001
15% korting op je eerst bestelling?

Meld je aan bij
Sazoo